Osta kaksi kynää 54 euron hintaan

Dentaworksin super tarjouksella saat kaksi valkaisukynää yhden hinnalla! Dentaworksin valkaisukynä on tarkoitettu hymyn raikastamiseen. Helppokäyttöisen kynän voi ottaa näppärästi mukaan kaikkialle. Sivellinharja ulottuu kaikkiin hampaisiin. Mutta toimi nopeasti.

Dentaworks Valkaisukynä

  • Dentaworks Valkaisukynä 2 x 4ml (riittää 60 kymmeneen käsittelyyn)
  • Hammassävykartta, josta näkee helposti valkaisun tuloksen
  • Yksinkertaisia ohjeita sisältävät käyttöohjeet suomen kielellä

(5)
€78
Tilaa ennen klo 14:00, niin paketti lähetetään tänään! Aika vasemmalle:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Hampaiden valkaisu – näin helppoa se on

1. Sivele valkaisugeelillä

1. Sivele valkaisugeelillä

Harjaa hampaat ennen jokaista valkaisukertaa. Väännä kynän alaosaa, kunnes näet siveltimen päässä pisaran valkaisugeeliä. Sivele geeli hampaiden etupuolelle, ohut kerros riittää.
2. Anna valkaisugeelin vaikuttaa

2. Anna valkaisugeelin vaikuttaa

Anna geelin vaikuttaa hampaisiin 60-120 sekunnin ajan, pidä huulet erossa hampaista tällä aikaa. Valkaisugeeliä ei tarvitse huuhdella pois hampaista. Puhdista sivellin lämpimällä vedellä ja sulje kynä korkilla. Käytä kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin, 1-2 viikon ajan tai useita kertoja päivässä, mikäli haluat kiirehtiä valkaisuprosessia.

Dentaworks Valkaisukynä

Ainutlaatuinen valkaisukynä on helppokäyttöinen ja kätevä ottaa mukaan minne tahansa. Se sisältää tehokasta valkaisugeeliä. Geeli levitetään suoraan hampaille. Geeliä on helppo levittää kaikkialle erityisellä sivellinharjalla, jolloin hampaista tulee valkoiset nopeasti ja varmasti. Erinomainen käytettäväksi sekä päivällä että illalla. Voidaan käyttää myös valkaisuun nukkumisen aikana.
 

Valkaisukynä – näin helposti se käy

Sivele ohut kerros valkaisugeeliä suoraan hampaille, jotka haluat valkaista. Valkaisu alkaa heti, kun geeli on levitetty hampaille. Valkaisugeeliä puristetaan helposti esiin sivellinharjaan kääntämällä kynän pohjaa. Jatka valkaisua, kunnes olet tyytyväinen. Helppoa kuin lastenleikki.
 

Valkaisukynäpaketti x 2

Paketissa on kaikki, mitä tarvitset hampaiden valkaisuun kotioloissa.
● 2 Dentaworks Valkaisukynä, peroksiditon ja pH-neutraali
● Riittää 2 x 30 kymmeneen käsittelyyn
● Hammassävykartta, josta näkee helposti valkaisun tuloksen
● Yksinkertaisia ohjeita sisältävät käyttöohjeet suomen kielellä
● Puhelimen ja sähköpostin välityksellä annettava tuki


Hellävarainen hampaille ja ikenille

Dentaworksin ainutlaatuinen valkaisugeeli on pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, kuten karbamidiperoksidia tai vetyperoksidia, joten se on hellävarainen hampaille. Siksi hampaiden valkaisu onnistuu ongelmitta myös henkilöillä, joilla on herkät ikenet ja ohut kiille. Vihlonta ja ärsytys ovat vain muisto menneestä. 
 

Pitkään kestävä lopputulos

Valkaisun tulos kestää yleensä useita vuosia, ja hampaasi tulevat aina olemaan valkoisemmat kuin ennen valkaisua.
 

Mitä valkaisumenetelmällä valkaistaan?

Dentaworksin valkaisu toimii luonnollisissa hampaissa ja valkaisee keltaisuutta, värjäytymiä ja tummentumia. Lopputulos ei ole koskaan epätasainen tai läikikäs. Myös tekohampaiden orgaaniset värjäytymät voidaan valkaista alkuperäiseen sävyynsä. Valkaisu ei vahingoita muita hammaskäsittelyitä, kuten kruunua, siltoja, oikomiskojeita tai täytteitä.
 

Ainutlaatuinen valkaisugeeli

Aktiivista happea sisältävä Dentaworksin ainutlaatuinen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus ratkaisee vihlontaan ja arkoihin ikeniin liittyvät ongelmat, joita karbamidiperoksidia ja vetyperoksidia sisältävät perinteiset valkaisuaineet voivat aiheuttaa. Monet muiden valmistajien valkaisuaineet sisältävät lisäksi TEA:ta (eli trietanoliamiinia). Se on hormonitoimintaa häiritsevä aine, joka voi aiheuttaa syöpää.
 

Huomioitavaa hampaiden valkaisun yhteydessä

Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa välttää värikkäitä ruokia ja juomia mahdollisimman paljon varsinaisen valkaisun aikana.
 

Valitse oikea hampaiden valkaisu

Valkaisukynä sopii sinulle, joka haluat raikastaa hymyn nopeasti ja helposti. Jos sinulla on pahoja tummentumia, suosittelemme Dentaworks Smile -valkaisumenetelmää, joka sisältää valkaisumuotit.

 

Reviews

Kerro muille, mitä mieltä olet 2 x Valkaisukynä

Vaikeaa oli ainoastaan se, että en tiennyt, kuinka paljon kynää pitää kääntää, jotta valkaisugeeliä tulisi esiin. Kynästä tuli geeliä niin hitaasti, että sen minkä olin viimeksi saanut puristettua, oli esillä seuraavan käytön yhteydessä. MUTTA tuote on toiminut kaikesta huolimatta ja ystäväni ovat kommentoineet valkoisia hampaitani. Yksinkertaista, näppärää ja edullista!
Jeanette
Verified buyer
Kynä toimii ja hampaista tulee valkoisemmat, mutta haittapuoli on se, ettei voi nähdä, kuinka paljon geeliä tulee ulos. Usein hampaisiin tulee liian paksu kerros geeliä. Mutta oikein hyvä tuote =)
Louise
Verified buyer
Tulos oli erittäin hyvä jo ensimmäisen valkaisun jälkeen. Tämä kynä on superhyvä! Kiitos DentaWorksille upeasta palvelusta ja hyvistä tuotteista. ERITTÄIN tyytyväinen asiakas, joka tulee aina ostamaan teiltä! Kiitos.
Elige
Verified buyer
Lehtinen Irma
Verified buyer
Pentti alstola
Verified buyer