Valkoiset hampaat Dentaworks-hampaidenvalkaisujärjestelmällä

Dentaworksin täydellinen valkaisumenetelmä poistaa tehokkaasti keltaisuutta, värjäytymiä ja tummentumia ja tekee hampaista hohtavan valkoiset. Menetelmä on sama kuin hammaslääkärissä, ja voit tehdä valkaisun kaikessa rauhassa kotona. Ainutlaatuinen patentoitu koostumus on yli kymmenen vuoden tutkimuksen tulos. Koostumus on pH-neutraali ja peroksiditon. Kokeile valkaisumenetelmäämme ja koe sinäkin ero.

  • Kliinisesti testattu
  • 100% vaaraton kiilteelle
  • Ei sisällä BPA:ta, TEA:ta ja parabeeneja
Test winner

Täydellinen hampaiden valkaisu kotona

  • Dentaworks-valkaisugeeli 20 ml (riittää 56 kymmeneen käsittelyyn)
  • 3 muotoiltavaa Dentaworks Soft -valkaisumuottia
  • Dentaworks-säilytysrasia valkaisumuoteille
  • Hammassävykartta, josta näkee helposti valkaisun tuloksen
  • Yksinkertaisia ohjeita sisältävät käyttöohjeet suomen kielellä

(11)
€55
Volume discount!
€49 per piece when you buy 2 or more

Hampaiden valkaisu – näin helppoa se on

1. Lämmitä hammasmuotti

1. Lämmitä hammasmuotti

Pehmennä ensin hammasmuotti kuumassa vedessä. Kun muotti on pehmennyt, aseta se hampaille.
2. Muotoile hammasmuotti

2. Muotoile hammasmuotti

Paina lujasti sormillasi hampaita vasten muotin ollessa pehmeä, jolloin muotti muotoutuu hampaidesi mukaiseksi.
3. Puhdista ja valkaise

3. Puhdista ja valkaise

Purista hammasmuottiin pisara geeliä jokaista valkaistavaa hammasta kohden ja aseta muotti hampaille.
4. Valkaisuaika

4. Valkaisuaika

Valkaise 20 minuuttia 2 kertaa päivässä, kunnes olet saavuttanut toivotun lopputuloksen, tavallisesti 7 päivää.

Hellävarainen hampaille ja ikenille

Dentaworksin ainutlaatuinen valkaisugeeli on pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, kuten karbamidiperoksidia tai vetyperoksidia, joten se on hellävarainen hampaille. Siksi hampaiden valkaisu onnistuu ongelmitta myös henkilöillä, joilla on herkät ikenet ja ohut kiille. Vihlonta ja ärsytys ovat vain muisto menneestä.
 

Pitkään kestävä lopputulos

Valkaisun tulos kestää yleensä useita vuosia, ja hampaasi tulevat aina olemaan valkoisemmat kuin ennen valkaisua.before
after
 före efter bild

Mitä valkaisumenetelmällä valkaistaan?

Dentaworksin valkaisu toimii luonnollisissa hampaissa ja valkaisee keltaisuutta, värjäytymiä ja tummentumia. Lopputulos ei ole koskaan epätasainen tai läikikäs. Myös tekohampaiden orgaaniset värjäytymät voidaan valkaista alkuperäiseen sävyynsä. Valkaisu ei vahingoita muita hammaskäsittelyitä, kuten kruunua, siltoja, oikomiskojeita tai täytteitä.
 

Ainutlaatuinen valkaisugeeli

Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus ratkaisee vihlontaan ja arkoihin ikeniin liittyvät ongelmat, joita karbamidiperoksidia ja vetyperoksidia sisältävät perinteiset valkaisuaineet voivat aiheuttaa. Monet muiden valmistajien valkaisuaineet sisältävät lisäksi TEA:ta (eli trietanoliamiinia). Se on hormonitoimintaa häiritsevä aine, joka voi aiheuttaa syöpää.
 

Miksi hampaiden valkaisu tällä menetelmällä on edullisempaa kuin hammaslääkärissä?

Jos hammaslääkäri tekee valkaisumuotit, se tulee kalliiksi. Kun ne muotoillaan itse kotona, säästetään satoja euroja.
 

Huomioitavaa hampaiden valkaisun yhteydessä

Et saa valkaista hampaita, jos sinulla on merkittäviä hammashaittoja, jos olet äskettäin käynyt suukirurgiassa, tai jos sinulla on haavoja ikenissä tai suussa. Sinun tulee aina neuvotella hammaslääkärisi kanssa ennen hampaiden valkaisua, jos olet epävarma suun terveydestäsi.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa välttää värikkäitä ruokia ja juomia mahdollisimman paljon varsinaisen valkaisun aikana.
 

Pehmeät valkaisumuotit

Dentaworks Soft -valkaisumuotit on valmistettu erityisestä kristallinkirkkaasta muovista, joka tekee niistä tavallisia muotteja pehmeämpiä ja miellyttävämpiä käyttää suussa. Ne on helpompi muotoilla hampaisiin kuin muut valkaisumuotit, ja ne voidaan myös muotoilla uudelleen täydellisen istuviksi. Valkaisumuotit muotoillaan lämmittämällä ne kuumassa vedessä, jolloin ne pehmenevät riittävästi ja ne voidaan muotoilla hampaiden mukaan.

Ainesosat

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Reviews

11 reviews
Tulay
Verified customer
Olen käyttänyt DentaWorksin valkaisumenetelmää viiden päivän ajan ja huomaan ison eron hampaissani. Ne ovat selvästi aiempaa valkoisemmat ja hohtavammat. Suosittelen DentaWorksin valkaisua niille, jotka haluavat hohtavan valkoiset hampaat.
Nina
Verified customer
Tosi hyvä tuote! Työskentelen lentoemäntänä, ja siinä työssä hampaat ovat paljon esillä. Mikä menestys! Olen erittäin tyytyväinen hampaisiini! Kiitos!
Ara
Verified customer
Olen äärimmäisen tyytyväinen tuotteeseen. Olen käyttänyt sitä nyt noin 10 kertaa, ja hampaani ovat huomattavasti valkoisemmat. Muottien laatu ei sitä vastoin ole kovin hyvä. Olen itse hammaslääkäriopiskelija ja olen aina ihmetellyt, miten edulliset valkaisut toimivat. Olen suhtautunut epäillen siihen, toimivatko ne todella. Tein oman testin, valkaisin nimittäin yläleuan ensin nähdäkseni, onko siinä mitään eroa alaleukaan. Aivan uskomatonta :) Kaikki voivat nähdä eron. Oli vain pakko mitata hampaiden väri laitteella, joka meillä on koulussa. Kyllä vaan, ne olivat kolme astetta aiempaa valkoisemmat. Pitää myös kehua DentaWorksin palvelua ja erinomaisen hyvää kohtelua. Yksi muoteistani vääntyi, ja valitin asiasta sähköpostilla. Kahden päivän kuluttua sain maksutta uuden muotin postilaatikkooni. Nyt tiedän, mitä suosittelen tuleville potilailleni :) Miksi antaisin heidän maksaa 300 euroa samasta käsittelystä? Kiitos vielä kerran ja keep the good work! Ystävällisin terveisin
Enii
Verified customer
Eron huomaa ensimmäisen kerran jälkeen. Tupakoitsijana ja kahvinjuojana hampaissani on ollut värjäytymiä, mutta ei enää. Pidän tuotteista. Tietenkin muottia täytyy pitää suussa suunnilleen tunnin, mutta se on se arvoista.
Bilal
Verified customer
Teidän valkaisumenetelmänne on erittäin hyvä, hampaista tuli tosi valkoiset vain kahden kerran jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Matti
Verified customer
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Minulla oli todella tummentuneet hampaat vuosien kahvinjuonnin ja tupakoinnin takia, mutta ei enää. Olin hieman skeptinen tilatessani valkaisupaketin, mutta en enää koska hampaani ovat nyt todella valkoiset.
Jonna
Verified customer
Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, ero näkyi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Olin epäileväinen tuotetta tilattaessa, mutta eipä ole tarvinnut katua. Aivan mahtava tuote
Leevi
Verified customer
Hyvä helppo vaivaton hampaiden valkaisu.
Mikaela
Verified customer
Olen todella tyytyväinen uuteen, valkoiseen, raikkaaseen hymyyni! Ja koko toimenpide oli uskomattoman mukava ja kätevä. Säälin niitä, jotka eivät saa kokea sitä ihanaa tunnetta, kun uskaltaa avata suun ja hymyillä. Olen saanut koko perheeni tekemään saman käsittelyn ja sen huomaa antaneen potkua itseluottamukselle - me olemme nyt todellinen ”smile”-perhe
Marjut
Verified customer

Ingredients

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.