Valkoiset hampaat 7 päivässä Dentaworksin hampaiden valkaisuliuskoilla!

Dentaworksin hampaiden valkaisuliuskat valkaisevat hampaitasi tehokkaasti ja hellävaraisesti ainutlaatuisella Active Oxygen -teknologiallamme.
  • 100% vaaraton kiilteelle
  • 100% vegaani
  • Cruelty Free
  • Ei sisällä BPA:ta, TEA:ta ja parabeeneja
  • Sisältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia
New

Dentaworks hampaiden valkaisuliuskat

  • 28 hampaiden valkaisuliuskat, 14 pussia
  • Hammassävykartta, josta näkee helposti valkaisun tuloksen
  • Yksinkertaisia ohjeita sisältävät käyttöohjeet suomen kielellä

(0)
€35
Volume discount!
€22 per piece when you buy 2 or more
Tilaa ennen klo 14:00, niin paketti lähetetään tänään! Aika vasemmalle:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Ohjeet

Dentaworks hampaiden valkaisuliuskat on helppokäyttöinen 7 päivän hoito, joka sisältää 14 pussia. Yhdessä pussissa on kaksi liuskaa, yksi ylähampaille ja yksi alahampaille. Käytä kahdesti päivässä 7 päivän ajan, 20 minuuttia kerrallaan.

Strips ENG


Peel

1.  Kuivaa hampaat ennen käyttöä. Avaa liuskapussi. Aloita ylähampaiden liuskalla (pitkä) ja poista liuskan taustapaperi.

2. Aseta geelipuoli hampaitasi vasten ja tasaa liuskan suora reuna ienrajasi kanssa. Paina kevyesti luodaksesi hyvän kontaktin hampaisiisi. Taita liuskan ylimääräinen osa hampaidesi taakse. Toista sama alahampaiden liuskan (lyhyt) kanssa.

3.  Käytä molempia liuskoja 20 minuutin ajan. Poista liuskat ja hävitä ne. Mikäli tunnet hampaisiisi jääneen yhtään geeliä, voit harjata, huuhdella tai pyyhkiä sen pois. Nauti valkoisesta hymystäsi!

Hellävarainen hampaille ja ikenille

Dentaworks hampaiden valkaisuliuskat eivät sisällä peroksideja, kuten karbamidiperoksidia tai vetyperoksidia, joten ne ovat hellävaraisia ​​hampaille. Siksi hampaiden valkaisu voidaan tehdä ilman ongelmia myös ihmisille, joilla on herkät ikenet ja ohut emali. Viha ja ärtyneisyys ovat vain muisto menneisyydestä.

Pitkään kestävä lopputulos

Valkaisun tulos kestää yleensä useita vuosia, ja hampaasi tulevat aina olemaan valkoisemmat kuin ennen valkaisua.

Före-efter-resultat

Mitä valkaisumenetelmällä valkaistaan?

Dentaworksin valkaisu toimii luonnollisissa hampaissa ja valkaisee keltaisuutta, värjäytymiä ja tummentumia. Lopputulos ei ole koskaan epätasainen tai läikikäs. Myös tekohampaiden orgaaniset värjäytymät voidaan valkaista alkuperäiseen sävyynsä. Valkaisu ei vahingoita muita hammaskäsittelyitä, kuten kruunua, siltoja, oikomiskojeita tai täytteitä.

Ainutlaatuiset hampaiden valkaisunauhat

Peroksiditon koostumus ratkaisee värjäytymis- ja herkkien ikenien ongelmat, joita voivat aiheuttaa perinteiset karbamidiperoksidia ja vetyperoksidia sisältävät valkaisuaineet. Monet muiden valmistajien valkaisuaineet sisältävät myös TEA:ta (eli trietanoliamiinia). Se on hormonitoimintaa häiritsevä aine, joka voi aiheuttaa syöpää.

Huomioitavaa hampaiden valkaisun yhteydessä

Et saa valkaista hampaita, jos sinulla on merkittäviä hammashaittoja, jos olet äskettäin käynyt suukirurgiassa, tai jos sinulla on haavoja ikenissä tai suussa. Sinun tulee aina neuvotella hammaslääkärisi kanssa ennen hampaiden valkaisua, jos olet epävarma suun terveydestäsi.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa välttää värikkäitä ruokia ja juomia mahdollisimman paljon varsinaisen valkaisun aikana.

Ainesosat

Aqua, Glycerine (veg), Cellulose Gum, Disodium EDTA, Phthalimidoperoxy-caproic Acid, Sodium Chlorite, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol.

Reviews

0 reviews

Ingredients

Water, Glycerine (veg), Cellulose Gum, Dinatrium EDTA, Phthalimido- peroxycaproic Acid, Sodium Chlorite, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol.