"Hampaista tuli melkein liian valkoiset"

Hampaista tuli melkein liian valkoiset

Bilal Elsaabi tupakoi pitkään monta savuketta päivässä. Tupakkariippuvuus jätti jälkensä hänen hampaisiinsa.
– Hampaista tuli ennen kaikkea keltaiset ja ne näyttivät likaisilta, hän kertoo.

Runsas tupakointi ja monet päivittäiset kahvikupilliset eivät olleet hyvä yhdistelmä. Kysy vaikka Bilal Elsaabilta - hän tupakoi vuosien ajan. Loppujen lopuksi riippuvuudesta tuli tuhoisa hampaille.
– Näin, kuinka ne muuttuivat keltaisemmiksi ja keltaisemmiksi, aivan kuin ne olisivat näyttäneet likaisilta, hän kertoo.
 

Googlaten apua
Silloin Bilal päätti etsiä tuotteen, joka tekisi hänen hampaansa jälleen valkoisiksi. Testattuaan lukuisia eri valkaisumenetelmiä hän ei kuitenkaan nähnyt mitään muutosta. Lopulta hän löysi hampaidenvalkaisu.com -sivuston.

– Ensimmäiset testaamani menetelmät eivät toimineet lainkaan. Sitten kuitenkin googlasin yhden illan päätyen Dentaworksin omalle sivulle Tandblekning.com. Luin muiden asiakkaiden kommentteja ja koska he vaikuttivat todella tyytyväisiltä tuloksiin, päätin tilata paketin kotiin. Viiden käsittelykerran jälkeen olin melkeinpä shokissa - hampaani olivat melkein liian valkoiset, hän kertoo ja jatkaa:
– Se toimii aivan uskomattomalla tavalla. Viisi kaveriani ovat tilanneet nyt saman ja se toimii heilläkin.

”Monet tytöt nappasivat kiinni”
Bilal myöntää suhtautuneensa hampaidenvalkaisuun epäillen ennen uuteen hittimenetelmään tutustumista. Menetelmää testattuaan hänen mielipiteensä on kuitenkin muuttunut täysin.
– Useimmat tuttuni kysyvät heti hampaani nähtyään. Erityisesti tytöt ovat kiinnostuneet ja tulleet kysymään, mitä olen tehnyt, hän sanoo nauraen.

  • Kliinisesti testattu
  • Hammaslääkäreiden kehittämä