Hampaiden valkaiseminen kotona - 5 vinkkiä

Valkoisen hymyn ja kauniit, valkoiset hampaat huomaamme joka päivä ja kyseessä onkin helppo tapa tuntea itsensä raikkaaksi. Tänä päivänä on tarjolla turvallisia menetelmiä hampaiden kotivalkaisuun, joka on sekä yksinkertaista että paljon halvempaa kuin hammaslääkärin vastaanotolla suoritettu valkaisu. Hampaiden valkaiseminen itse on helppoa, mutta lue nämä viisi vinkkiä häikäisevän kotivalkaisutuloksen aikaansaamiseksi:

Hampaiden valkaiseminen kotona

1. Ensimmäinen kerta, kun valkaiset hampaat itse?

Jos valkaiset hampaasi itse kotona ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että suoritat valkaisun geelillä ja kiskoilla. Geelin ja kiskojen avulla suoritettava valkaisu on tehokkain menetelmä. Hammaskiskot suojaavat geeliä ja saat suuren geelimäärän pullossa.

2. Kotivalkaisun yhdessä huomioitavaa

Hampaidenvalkaisun jälkeen hammaskiille on erityisen altis värjäävälle ruoalle ja juomalle, joten parhaan tuloksen saamiseksi on hyvä välttää värjääviä elintarvikkeita. Esimerkkejä näistä ovat kahvi, tee, punaviini, cola, punajuuret ja mustikat. Myös nuuska ja tupakka värjäävät, joten niiden käyttöä kannattaa vähentää niin paljon kuin mahdollista silloin, kun aiot valkaista hampaasi.

3. Pelkäätkö epäluonnollista tulosta?

Kaikki eivät halua valkoisia hampaita hetkessä, vaan he suosivat vähittäistä valkaisutulosta. Kotivalkaisu toimii niin, että tulos näkyy vähän kerrallaan. Valkaisuprosessia on mahdollista nopeuttaa intensiivisellä valkaisemisella, jolloin valkaistaan useita tunteja peräkkäin ja vain vaihdetaan geeli kerran tunnissa. Vaihtoehtoisesti voit valkaista hieman pidempään, kaksi kertaa kolmenkymmenen minuutin ajan päivässä aina toivottuun lopputulokseen asti.

4. Vain kevyempiä värjäytymiä?

Hampaidenvalkaisukynä on hyvä valinta niille, joilla on vain kevyempiä värjäytymiä tai jotka ovat valkaisseet hampaansa jo aiemminkin. Valkaisukynä on yksinkertainen käyttää ja helppo ottaa mukaan minne tahansa.

5. Jos sinulla on epätasaisesti värjäytyneet hampaat

Jos sinulla on vain vähän epätasaisesti värjäytyneet hampaat, on hyvä valkaista hampaat geelin ja kiskojen avulla. Värjäytymät tasoittuvat valkaisussa. Jos sinulla taas on vain yksi todella tumma hammas, voi olla hyvä valkaista sekä geelillä ja kiskoilla että valkaisukynällä, jolla voi sivellä lisägeeliä tummemmalle hampaalle. Meiltä löydät sekä geeliä, kiskot että hampaidenvalkaisukynän sisältävän paketin edullisesti.

  • Kliinisesti testattu
  • Hammaslääkäreiden kehittämä