Kysymyksiä ja vastauksia

Yleistä

Hampaiden valkaisu

Dentaworks hampaiden valkaisu

Yleistä

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Normaali toimitusaika on 1-5 työpäivää.

Toimitatteko maailman jokaiseen maahan?

Ei, kassalla ilmoitetaan mahdolliset toimitusmaat.

Lisätäänkö tilaukseen muita kuluja?

Ei, muita kuluja ei lisätä eikä asiakas sitoudu muihin tilauksiin.

Hampaiden valkaisu

Miksi hampaat tummuvat ja niihin tulee värjäytymiä?

Siihen on monia syitä. Yleisimmät syyt ovat ruoan, kahvin, teen, viinin ja virvoitusjuomien kulutus sekä tupakointi. Hampaat värjäytyvät luonnollisesti yhä enemmän ajan kuluessa ja iän karttuessa. Myös niin kutsuttuja luonnollisesti keltaisia hampaita voidaan valkaista.

Miten hampaiden valkaisu toimii ja kuinka saan valkoiset hampaat?

Valkaisugeeli sisältää aktiivisen ainesosan, hajoaa suussa ja vapauttaa happea. Happi reagoi hampaiden orgaanisten tummentumien ja värjäytymien kanssa ja hapettaa ne, mikä tekee hampaista entistä valkoisemmat hampaita vahingoittamatta. Hampaiden valkaisu ei vaikuta tekohampaisiin eikä täytteisiin.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisuun tarvitaan kaksi hampaisiin täydellisesti sopivaa valkaisumuottia (yksi ylähampaille ja toinen alahampaille). Valkaisumuotteja lämmitetään kuumassa vedessä, ja ne asetetaan hampaiden päälle siten, että niihin tulee tarkka jäljennös hampaistasi. Valkaisumuotin jokaiseen hammaspainaumaan lisätään pieni määrä valkaisugeeliä. Kummankin valkaisumuotin pitää olla suussa 20 minuuttia kerrallaan. Näet tuloksia nopeasti ja saavutat optimaalisen tuloksen 15-30 tunnin kokonaisvalkaisuajan jälkeen.

Onko valkaisutulos pysyvä?

Päätetty valkaisukäsittely kestää yleensä useita vuosia, ja hampaat tulevat aina olemaan valkoisemmat kuin ennen valkaisua. Ruoka, juoma (erityisesti kahvi, tee, kolajuomat ja punaviini) ja tupakointi tummentavat hampaita luonnollisesti asteittain ajan myötä. Jotta hampaat pysyvät valkoisina, voit tehdä ajoittaisia valkaisuja kerran 6-12 kuukaudessa.

Kuinka kauan hampaiden valkaisu kestää?

Optimaalisen valkoisten hampaiden saavuttaminen kestää 5-30 tuntia. Aika riippuu siitä, kuinka tummat ja värjäytyneet hampaasi ovat. Näet tuloksia jo ensimmäisen valkaisun jälkeen, ja hampaista tulee entistä valkoisemmat jokaisen käsittelyn myötä. Suosittelemme, että aloitat 20 minuutin valkaisulla kerrallaan ja lisäät aikaa myöhemmin noin 60 minuuttiin. Jos sinulla on kiire, voit halutessasi valkaista hampaat nopeammin muutamassa päivässä. Voit myös valkaista hampaat usean kuukauden jaksossa, jos niin haluat. Tärkeintä optimaalisen lopputuloksen kannalta on valkaisutuntien kokonaismäärä.

Voiko hampaita valkaista raskauden tai imetyksen aikana?

Emme suosittele sitä, joten odota vielä vähän aikaa. Hampaiden valkaisua imetyksen tai raskauden aikana estäviä syitä ei ole tutkittu.

Onko hampaiden valkaisulla sivuvaikutuksia?

Dentaworks-valkaisugeeli on kehitetty erityisesti ehkäisemään hampaiden vihlomista eikä se sisällä vihlontaa aiheuttavia aineita. Muita sivuvaikutuksia ei ole.

Voiko hampaiden valkaisu vahingoittaa ikeniä?

Ei. Tosiasia on, että valkaisugeeli parantaa ja puhdistaa ikeniä antiseptisillä ominaisuuksillaan.

Minulla on jo valkaisumuotit, voinko ostaa vain valkaisugeeliä?

Kyllä, myymme valkaisugeeliä erikseen. Mene valikosta kohtaan Tuotteet.

Miten valkaisugeeliä säilytetään ja kuinka kauan se säilyy?

Paras tapa on säilyttää valkaisugeeliä jääkaapissa. Jos säilytät geeliä jääkaapissa, se säilyy enintään yhden vuoden ostopäivästä. Huoneenlämpötilassa geeli säilyy enintään kuusi kuukautta. Sen jälkeen valkaisugeelin teho alkaa heiketä.

Mikä on hammassävykartta?

Hammassävykartan avulla voit helposti nähdä ja mitata hampaiden valkaisun lopputuloksen. Ammattimainen hammassävykartta sisältyy kaikkiin Dentaworks-valkaisujärjestelmiin, ja sen voi ostaa myös erikseen. Tarkista, että saat hammassävykartan ostaessasi hampaidenvalkaisutuotteen.

Vaikuttaako hampaiden valkaisu hammaskoruihin?

Ei. Valkaisu onnistuu, vaikka käyttäisit hammaskoruja. Aine ei valkaise koruja eikä vaikuta niihin.

Voinko valkaista tekohampaita (esim. muovia tai posliinia)?

Valkaisu ei vaikuta lainkaan tekohampaisiin, kruunuihin, täytteisiin tai muihin hammaskäsittelyihin. Valkaisu ei vahingoita tekohampaita tai hammaskäsittelyjä (esim. paikkoja). Valkaisun voi kuitenkin tehdä ja tulos on parempi kuin jos valkaisua ei tekisi ollenkaan.

Voinko valkaista, vaikka minulla on oikomislaite hampaiden takapuolella?

Kyllä, valkaisu ei vahingoita oikomislaitteita/teräslankoja eikä vaikuta niihin.

Dentaworks hampaiden valkaisu

Mikä on Dentaworksin valkaisumuottien ja muiden valkaisumuottien välinen ero?

Erona on erityinen kristallinkirkas muovi, jota käytetään Dentaworks Soft valkaisumuoteissa. Varmista, että valkaisusarjasi sisältää täysin läpinäkyvät valkaisumuotit, jotta voit nähdä hampaat ja geelin valkaisun aikana. Erikoismuovin ansiosta DentaWorksin muotit tuntuvat pehmeiltä ja miellyttäviltä suussa. Toinen ainutlaatuinen etu on se, että valkaisumuottejamme voidaan muotoilla tarvittaessa uudelleen kuinka monta kertaa tahansa. Niitä on myös helpompi muotoilla hampaisiin kuin muita valkaisumuotteja.

Miksi Dentaworksin valkaisugeeli on muita parempi?

Dentaworks käyttää ainutlaatuisen puhdasta valkaisutapaa. Valkaisugeeli ei sisällä lainkaan TEA:ta (trietanoliamiinia) tai eläinperäisiä sivutuotteita, jotka ovat yleisiä muiden merkkien valkaisugeeleissä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että TEA eli trietanoliamiini on hormonitoimintaa häiritsevä aine, joka voi aiheuttaa syöpää ja jota löytyy valitettavasti monien markkinoilla olevien valkaisugeelien ainesosaluettelosta. DentaWorks-valkaisugeeli ei sisällä mitään näistä aineista, vaan se on kehitetty erityisesti valkaisemaan hampaat mahdollisimman nopeasti.

Miksi DentaWorksin valkaisu on edullisempi kuin muilla merkeillä?

DentaWorksin valkaisu on monia muita merkkejä edullisempi, koska meillä on oma tuotanto ja valmistamme erittäin suuria määriä tuotteita. Lisäksi meillä on tehokkaat logistiset järjestelyt. Tämän ansiosta voimme laskea hintoja ja tarjota asiakkaillemme parempia ja tehokkaampia tuotteita hampaiden valkaisuun.