Hampaidenvalkaisukynä - yksinkertainen ja näppärä!

Dentaworksin hampaidenvalkaisukynä on tarkoitettu niille, jotka ovat valkaisseet hampaansa jo aiemminkin ja jotka haluavat poistaa uudet värjäytymät nopeasti ja yksinkertaisesti, valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä käsiksi hankaliin paikkoihin. Dentaworksin hampaidenvalkaisugeeli on kymmenvuotisen tutkimustyön pH-neutraali ja peroksiditon tulos. Geeli sivellään suoraan hampaille erikoissiveltimellä, jolla yllät vaikeimpiinkin paikkoihin. Valkaisukynä on helppo ja näppärä ottaa mukaan minne tahansa menetkin.

  • Helppo ja näppärä
  • Sivellin yltää kaikkialle
  • Hellävarainen hampaille ja ikenille
Test winner

Dentaworks Valkaisukynä

  • Dentaworks Valkaisukynä 4ml (riittää 30 kymmeneen käsittelyyn)
  • Hammassävykartta, josta näkee helposti valkaisun tuloksen
  • Yksinkertaisia ohjeita sisältävät käyttöohjeet suomen kielellä

(5)
€35
Volume discount!
€30 per piece when you buy 2 or more
Tilaa ennen klo 14:00, niin paketti lähetetään tänään! Aika vasemmalle:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Hampaiden valkaisu – näin helppoa se on

1. Sivele valkaisugeelillä

1. Sivele valkaisugeelillä

Harjaa hampaat ennen jokaista valkaisukertaa. Väännä kynän alaosaa, kunnes näet siveltimen päässä pisaran valkaisugeeliä. Sivele geeli hampaiden etupuolelle, ohut kerros riittää.
2. Anna valkaisugeelin vaikuttaa

2. Anna valkaisugeelin vaikuttaa

Anna geelin vaikuttaa hampaisiin 60-120 sekunnin ajan, pidä huulet erossa hampaista tällä aikaa. Valkaisugeeliä ei tarvitse huuhdella pois hampaista. Puhdista sivellin lämpimällä vedellä ja sulje kynä korkilla. Käytä kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin, 1-2 viikon ajan tai useita kertoja päivässä, mikäli haluat kiirehtiä valkaisuprosessia.

Hellävarainen hampaille ja ikenille

Dentaworksin ainutlaatuinen valkaisugeeli on pH-neutraali. Se ei sisällä peroksideja, kuten karbamidiperoksidia tai vetyperoksidia, joten se on hellävarainen hampaille. Siksi hampaiden valkaisu onnistuu ongelmitta myös henkilöillä, joilla on herkät ikenet ja ohut kiille. Vihlonta ja ärsytys ovat vain muisto menneestä. 
 

Pitkään kestävä lopputulos

Valkaisun tulos kestää yleensä useita vuosia, ja hampaasi tulevat aina olemaan valkoisemmat kuin ennen valkaisua.
 

Mitä valkaisumenetelmällä valkaistaan?

Dentaworksin valkaisu toimii luonnollisissa hampaissa ja valkaisee keltaisuutta, värjäytymiä ja tummentumia. Lopputulos ei ole koskaan epätasainen tai läikikäs. Myös tekohampaiden orgaaniset värjäytymät voidaan valkaista alkuperäiseen sävyynsä. Valkaisu ei vahingoita muita hammaskäsittelyitä, kuten kruunua, siltoja, oikomiskojeita tai täytteitä.
 

Ainutlaatuinen valkaisugeeli

Peroksiditon ja pH-neutraali koostumus ratkaisee vihlontaan ja arkoihin ikeniin liittyvät ongelmat, joita karbamidiperoksidia ja vetyperoksidia sisältävät perinteiset valkaisuaineet voivat aiheuttaa. Monet muiden valmistajien valkaisuaineet sisältävät lisäksi TEA:ta (eli trietanoliamiinia). Se on hormonitoimintaa häiritsevä aine, joka voi aiheuttaa syöpää.
 

Huomioitavaa hampaiden valkaisun yhteydessä

Et saa valkaista hampaita, jos sinulla on merkittäviä hammashaittoja, jos olet äskettäin käynyt suukirurgiassa, tai jos sinulla on haavoja ikenissä tai suussa. Sinun tulee aina neuvotella hammaslääkärisi kanssa ennen hampaiden valkaisua, jos olet epävarma suun terveydestäsi.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa välttää värikkäitä ruokia ja juomia mahdollisimman paljon varsinaisen valkaisun aikana.
 

Valitse oikea hampaiden valkaisu

Valkaisukynä sopii sinulle, joka haluat raikastaa hymyn nopeasti ja helposti. Jos sinulla on pahoja tummentumia, suosittelemme Dentaworks valkaisumenetelmää, joka sisältää valkaisumuotit.

 Ainesosat

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.

Reviews

5 reviews
Jeanette
Verified customer
Vaikeaa oli ainoastaan se, että en tiennyt, kuinka paljon kynää pitää kääntää, jotta valkaisugeeliä tulisi esiin. Kynästä tuli geeliä niin hitaasti, että sen minkä olin viimeksi saanut puristettua, oli esillä seuraavan käytön yhteydessä. MUTTA tuote on toiminut kaikesta huolimatta ja ystäväni ovat kommentoineet valkoisia hampaitani. Yksinkertaista, näppärää ja edullista!
Louise
Verified customer
Kynä toimii ja hampaista tulee valkoisemmat, mutta haittapuoli on se, ettei voi nähdä, kuinka paljon geeliä tulee ulos. Usein hampaisiin tulee liian paksu kerros geeliä. Mutta oikein hyvä tuote =)
Elige
Verified customer
Tulos oli erittäin hyvä jo ensimmäisen valkaisun jälkeen. Tämä kynä on superhyvä! Kiitos DentaWorksille upeasta palvelusta ja hyvistä tuotteista. ERITTÄIN tyytyväinen asiakas, joka tulee aina ostamaan teiltä! Kiitos.
Isabella
Verified customer
Malin
Verified customer
Kynästä on tullut paras ystäväni! Ero on aivan selvä ja huomaan itsekin, että hampaista on tullut valkoisemmat. Suosittelen!

Ingredients

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.